Voorzitter - Bernau Dijkstra

Heee! Ik ben Bernau Dijkstra en komend jaar de voorzitter van het (eerste!) lustrum bestuur. Ik ben 22 jaar en studeer Psychologie aan de RUG. Ik ben opgegroeid in Friesland, maar heb deze mooie provincie 1,5 jaar geleden verlaten voor de stad Groningen. Dat ik één van de Friezen in het bestuur ben, zal je verbazen, want je zult mij geen woord Fries horen praten. Het is zelfs zo erg, dat mijn vader altijd Fries tegen mij praat en ik gewoon Nederlands terug praat (oeps). 

Vorig jaar zijn de Ramenlappers op mijn pad gekomen. Ik kom uit de tenniswereld, en heb er ongeveer 10 jaar tenniservaring op zitten. Helaas verloor ik hier het plezier in en heb toen spontaan de switch gemaakt naar padel, terwijl ik nog nooit een padelracket in mijn hand had gehad. Dit was één van mijn beste keuzes, want het enige wat ik op de padelbaan doe is puur genieten (en hopelijk ook winnen). 

Naast padel, vind ik het ook erg leuk om andere sporten te doen. Zo kun je mij vinden op de mountainbike, wanneer de fietselfstedentocht dichterbij komt. Ik heb nu drie medailles in de pocket en komend jaar ga ik voor de vierde! Ook schrijf ik mijzelf weleens in voor een ACLO groepsles, zoals jumping fitness of boek ik een squashbaan. In de rest van mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, een boek te lezen of gezellig af te spreken met vrienden. Ik ben ook zeker niet vies van een drankje en je kunt mij bij elke gelegenheid vinden op de dansvloer.

Afgelopen jaar heb ik twee commissies gedaan, één binnen mijn studievereniging VIP en bij de Ramenlappers binnen de Accie. Ik heb veel bijgeleerd in deze periode en het was tijd voor een nieuwe uitdaging: het bestuur! Ik kijk er naar uit om samen met mijn andere bestuursgenootjes een heel mooi jaar neer te zetten. Onze focus zal liggen op de betrokkenheid van (nieuwe) leden en natuurlijk het organiseren van het allereerste lustrum!

Mocht je vragen hebben, iets kwijt willen of een keer een potje willen padellen. App of bel mij gerust <3

7-DSC_2723.jpg

Onze sponsoren