ReisCie '23-'24

ReisCie '23-'24

Ola Ramenlappers, 

Dit jaar zijn we met 5 studenten de leukste commissie voor deze leuke vereniging: de ReisCie! Wij gaan met z'n 5'en een prachtige reis voor jullie organiseren dit jaar. Als eerst even een kort voorstelrondje.

Maddy Postma is als achttienjarige welp (inmiddels 19), zonder enige ervaring met het studentenleven, bij de Ramenlappers terechtgekomen. Net zo min had ze ervaring met alcohol: wie heeft haar inmiddels niet een keer thuis gebracht? Ondanks alle wilde feestjes en uitspattingen, is ze inmiddels helemaal geïntegreerd binnen deze vereniging. Zo mag ze zichzelf voorzitter van de ReisCie noemen. Als voorzitter probeert Maddy dit zooitje ongeregeld in bedwang te houden. Als eerstejaars Communicatie student, (wat overigens niet als een studie beschouwd wordt) is ze aan het begin van haar studentenleven waar ze volop van geniet. Dit valt ook te merken tijdens de borrels, een potje beerpong doen met een drankje teveel op is nogal een uitdaging voor deze welp. Wat wel bekend is, is dat de ReisCie in goede handen is, want ze is nuchter een stuk bekwamer dan wat ze op een dronken avond doet vermoeden.

Na vorig jaar in de MerCie gezeten te hebben gedaan heeft Marieke Oosterhoff dit jaar een overstap gemaakt naar de ReisCie. Als (op drie weken na) oudste commissielid zal zij de rol als secretatis vervullen. Momenteel leeft ze een burgerlijk leven, door haar stage voor de opleiding ergotherapie. De commissieavonden zijn een welkome afleiding. Na haar stage gaan in januari weer alle remmen los. Terug naar huis in daglicht is eerder regel dan uitzondering. Bakken trekken kan ze nog niet, maar wie weet zal de reis dit jaar hier verandering in brengen.

Mocht de padelreis naar Friesland gaan hebben we in elk geval een tolk! Met een boekhouder in de familie is onze man van het geld dit jaar Tim Haitel. Na een aantal jaar ervaring in het tennis, wat niet af te zien is, is het tijd om padel onder de knie te krijgen. Na in een Ramenlappers huis te hebben gewoond werd het in april tijd voor deze luilak om eindelijk lid te worden. Op dit moment staat het studeren op een lager pitje en is het dus van belang om een grote speler te worden op de borrels en vooral op de reis. Na een periode in Korea te hebben gewoond en in Azië te hebben gereisd is deze doorgewinterde reizer klaar om van de padelreis een succes te maken!

Als nieuwe aanwinst van de Ramenlappers is de 19 jarige Timo Jolman activiteiten expert binnen de Reiscie. Naast tweedejaars AI student uit het prachtige Tynaarlo is Timo ook nog eens kok. Dus op de commissieavonden wordt goed gekookt, helaas wel in andermans keuken want Timo is sinds dit jaar hard op zoek naar een kamer in Groningen. Na vele sporten te hebben geprobeerd kan Timo eindelijk zijn talent kwijt in het padel. Als groot vakantieliefhebber kan hij niet wachten om de reis te organiseren.

Haar naam is Annefleur, en hoewel ze niet uit het Gooi komt doet ze haar naam verder wel eer aan. (Anne)Fleur Stel is naast padel namelijk ook actief op het hockeyveld en ze studeert natuurlijk rechten. Nu “Wie kan mijn training overnemen?” haar meest gebruikte uitspraak is, heeft ze toch maar besloten om komend blok niet te gaan trainen. Gelukkig zegt dit niks over haar aanwezigheid op de borrels, want daar is ze zeker wel te vinden. Een zuipcruise staat nog op de bucketlist van de reis, waar ze als kapitein haar vaartalent kan laten zien. Al met al zal ze haar best doen om van de reis een echte Annefleur vakantie te maken.

WhatsApp_Image_2023-11-06_at_22.34.35.jpeg
ReisCie '23-'24. Boven v.l.n.r. Tim Haitel, Fleur Stel & Marieke Oosterhoff. Onder v.l.n.r. Timo Jolman & Maddy Postma

ReisCie '23-'24

Maddy Emma Postma (2022) Voorzitter
Marieke Oosterhoff (2022) Secretaris
Tim Nicolaas Louis Haitel (2023) Penningmeester
Timo Jesse Jolman (2023) Activiteiten
Fleur Stel (2022) Activiteiten

Onze sponsoren