ReisCie

ReisCie

Hi Ramenlappers,

Wij zijn voor dit jaar de Reiscie. 6 mannelijke studenten (eigenlijk al 1 burger) die voor deze leuke vereniging een padelreis naar Spanje gaan organiseren. We stellen ons even aan jullie voor. 

We beginnen natuurlijk met onze voorzitter: Martin Beugeling
Martin is de oudste van het stel, met zijn 26 jaar zal hij de organisatie in goede banen moeten leiden. Martin is ook onze enige burger. Met zijn ambtenaarsfunctie bij de gemeente staat hij al met 1 been in het echte leven. Martin zal dan ook helaas af en toe een biertje moeten overslaan want om 9u moet er weer gewerkt worden de volgende dag. 

Het tweede lid van het gezelschap is onze secretaris: Luca van Enk
Luca is ons meesterbrein. Met zijn studie econometrie en zijn geniale hoofdrekenwerk imponeert hij de Reiscie. Deze, van origine, tennisser zal bij de vergaderingen etc alle informatie keurig notuleren en verwerken. Klop voor een ingewikkelde economische vraag vooral even bij Luca aan. 

Het derde lid van het gezelschap is de penningmeester: Stefan Dijkstra
Stefan, de enige buitenlander van de commissie ;), zorgt voor de nodige diversiteit in deze groep! Alle gekkigheid op een Fierljep stokkie, deze Fries is eveneens een ervaren kracht binnen de commissie, na een jaar Accie gedaan te hebben is het tijd voor hem om de Reis te organiseren! Stefan is verantwoordelijk voor de centjes (zijn die er wel?), met zijn Bedrijfskundige achtergrond moet dat een eitje zijn! Hij is een gezellige gast om erbij te hebben en is zo nu en dan ook zwalkend in de stad te vinden, zolang hij onze centjes daar niet uitgeeft hebben wij alle vertrouwen in hem dit jaar! Heuyy!

Het vierde lid is de verantwoordelijke voor de acquisitie: Hugo Hospers
Hugo is naast de acquisitie ook verantwoordelijk voor de Hollandse hits en een staaltje Twentse humor. Spreek hem eens aan en je hoort meteen waar die vandaan komt. Padellen kan die momenteel nog niet met zijn gipspootje maar dat compenseert hij met een biertje extra na de vergaderingen. 

Het vijfde lid is een man met een dubbelfunctie, acquisitie en activiteiten: Sebas van Rhijn
Sebas is de gangmaker, komt met veel ideeën voor de reis en is samen met Stefan ervaringsdeskundige van de vorige reis. Hij heeft een spanningsboog van ongeveer 2,5 seconden en een enorme liefde voor zijn stad en club FC Emmen. Volgens de atlas voor gemeenten de minst aantrekkelijke gemeente van Nederland maar dat terzijde.

Het zesde en ook laatste lid is verantwoordelijk voor de activiteiten: Jorden Kraal
Jorden (niet op z’n Amerikaans): onze Meppeler Mug, afkomstig uit toch wel een van de mooiste provincies van ons land. Hij is nieuw bij de Ramenlappers, maar daar is vrij weinig van te merken. Met zijn enthousiasme en energie gaat hij ongetwijfeld zorgen voor topactiviteiten tijdens de reis! Hij is niet vies van een biertje (of iets meer biertjes) en mocht je hem even kwijt zijn, dan staat hij ongetwijfeld met een pitcher aan de bar. Hij zal dan ook (mits hij niet moet voetballen in Meppel...) zelden een feestje overslaan!

Dit zijn wij, wij gaan ons dit jaar elke maandagavond inspannen voor deze hopelijk fantastische reis naar Spanje. Het padellen zal hier centraal staan maar er komt natuurlijk ook een heleboel gezelligheid bij kijken en andere activiteiten. Wij kijken ontzettend uit naar de reis en het organiseren daarvan. Wij hopen jullie ook! 
Commissiefoto ReisCie
ReisCie '22-'23

ReisCie

Martin Beugeling (2020) Voorzitter
Luca Jorrit van Enk (2022) Secretaris
Stefan Dijkstra (2021) Penningmeester
Sebas van Rhijn (2021) Activiteiten/ acquisitie
Jorden Kraal (2022) Activiteiten
Hugo Hospers (2022) Acquisitie

Onze sponsoren