RTC '23-'24

RTC '23-'24​​​​​​​​​​​​​​

Hoiiiii,

Wat leuk dat je iets meer te weten wil komen over de Technische Commissie van de Ramenlappers, ook wel de RTC! Deze commissie bestaat naast super veel gezelligheid ook uit bakken met (padel-)ervaring binnen de vereniging. Dit komt goed van pas, want de RTC helpt de Technisch Coördinator met het indelen van trainingen, competitieteams en sparringsdagen en geeft advies over alles wat met padel te maken heeft. Wij als RTC zijn uiterst sportief en fanatiek! Zie je ons niet op de baan spelen of naast de baan training geven? Dan zijn wij vast en zeker punten aan het halen voor de Commissie Battle, want die gaan wij winnen!!!

Onze voorzitter, Luca van Enk, kennen jullie waarschijnlijk al doordat hij dit jaar bestuur doet. Deze econometrist laat door zijn inzicht elke Excel-sheet zweten! Naast professioneel zanger onder de douche, is deze jongen altijd in voor een potje padel. Afgelopen jaar heeft hij zelfs het record gevestigd voor meeste overnames in een jaar, namelijk ca. 40! De kans dat deze jongen een statistiek opdracht voor je maakt is 50%, namelijk wel óf niet!

Dan komen we aan bij Wisse van der Veen. Als Technisch Coördinator van het vorige bestuur is hij niet te missen binnen onze commissie. Deze ervaringsdeskundige is geliefd onder de leden als enthousiaste trainer en wordt gewaardeerd (en gevreesd) wanneer hij op de baan staat. Zorg dat je bij het spelen van je lobjes veel kwaliteit levert, want deze torenhoge Meppelaar slaat ze anders uit de kooi! Wisse voelt zich overigens altijd goeeeeeeeeed!

Megan Klieverik is een perfecte aanvulling voor onze commissie. Dit toppertje van het hoogste niveau pakt alles razendsnel op en is altijd in staat je ergens bij te helpen. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat ze oud-Intern is 😉. Laat je niet foppen! Ze heeft misschien geen accent, maar is wel een echte Twent! Megan is ook onze beste beerponger. Afgelopen jaar won ze namelijk het Ramenlappers Beerpongtoernooi door zelf in de finale 9 raak te gooien! Daag je ons dus uit voor de commissiepunten? Weet dan tegenover wie je staat!

Ons vierde lid is Julia Bakker. Deze meid beschikt als oud-secretaris over alle ledenkennis die we nodig hebben! Juul is altijd aan het lachen, hihi, waardoor je zelf ook heel blij wordt 😊. Ben je een keer in de IKEA? Neem dan even een kijkje in het restaurant. Daar is ze namelijk vaak te vinden, als ze aan het studeren is. Op de padelbaan weet ze bijna niet wat verliezen is, want laat je te veel ruimte over naast je, plaatst ze daar direct een bal! Je kan Julia altijd blij maken met feitjes of foto’s van giraffen.

We maken onze commissie compleet met Thiadmar van der Wal. Weet je voor het avondeten geen recept te verzinnen? Dan kan je altijd bij hem terecht voor advies over magnetronmaaltijden! Als hoofd wedstrijdleiding van de ToeCo ’22-’23 weet deze topper wel wat van indelen af. Veel mensen hebben Instagram of TikTok als meest gebruikte app. Thiadmar daarentegen leeft op MijnKNLTB. Hij weet van iedereen op alle 4 decimalen na wat de rating is. Ben je een keer bij een borrel en zoek je Thiadmar? Loop dan ff naar buiten, dan vind je hem vanzelf.

WhatsApp_Image_2023-11-03_at_19.32.09.jpeg
RTC '23-'24. Boven v.l.n.r. Luca van Enk, Thiadmar van der Wal & Wisse van der Veen. Onder v.l.n.r. Megan Klieverik & Julia Bakker.

RTC '23- '24

Luca Jorrit van Enk (2022) Voorzitter
Wisse van der Veen (2021) -
Megan Klieverik (2021) -
Julia Bakker (2021) -
Thiadmar van der Wal (2022) -

Onze sponsoren