Penningmeester

Penningmeester - Stefan Dijkstra

Mijn naam is Stefan Dijkstra en ik ben dit jaar de penningmeester van het 5e bestuur van G.S.P.V. de Ramenlappers. Na een jaar Accie en een jaar Reiscie zat er nog maar één ding op, een bestuursjaar!  Ik ben opgegroeid in Friesland, wat maakt dat ik dit jaar één van de drie Friezen ben. Naast dat ik altijd in ben voor een potje padel, kan je mij vaak vinden in de sportschool en vind ik het erg leuk om te koken. (Wat beweging tegen de bestuurskilo’s kan volgens Erwin geen kwaad.)

Dit wordt mijn vijfde jaar in het mooie Groningen en inmiddels ben ik al een jaartje afgestudeerd. In de eerste vier jaar heb ik de opleiding bedrijfskunde afgerond, waarna ik met veel plezier aan het werk ben gegaan als Performance Marketeer bij Fotofabriek in Groningen. Gedurende vier dagen per week zet ik mij in om verder te groeien in de wereld van Online Marketing. Ik houd mij onder andere bezig met de resultaten van de webshops, samenwerkingen met grote partijen en daarnaast probeer ik mijn kennis over te brengen als stagebegeleider.

Ik hoor je denken: ‘’Waarom studeer je niet lekker verder? Of waarom toch nog een bestuursjaar?’’ Na mijn stage ben ik blijven hangen bij Fotofabriek, waar ik enorm veel ruimte krijg om te leren wat ik wil leren en daarnaast kan ik mijn tijd voor een groot deel zelf indelen. Na twee fantastische jaren bij de Ramenlappers wilde ik graag wat terug doen en ik had het idee dat er vooral nog een ding ontbrak aan mijn studentenperiode, namelijk een bestuursjaar. Op deze manier hoop ik mijn studentenperiode mooi af te ronden! (Tenzij er opeens een andere studie op mijn pad komt, je weet maar nooit natuurlijk..)

Ons doel is om alle leden nóg meer bij de vereniging te betrekken. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële zaken binnen de vereniging. Ik zie het als een enorme uitdaging om alle activiteiten, borrels en toernooien zo toegankelijk mogelijk te maken voor de leden. Hiernaast brengt het Lustrum ook de financiële uitdagingen met zich mee. Deze uitdagingen zal ik zeker niet uit de weg gaan en ik ben ervan overtuigd dat dit samen met het bestuur en alle commissies helemaal goed gaat komen. 

Ik kijk enorm uit naar dit jaar en samen met mijn bestuursgenootjes zullen wij ons uiterste best doen om er een onvergetelijk Lustrumjaar van te maken! Ik hoop iedereen te zien op een van de borrels en activiteiten! Heb je vragen of wil je graag een potje padellen? Stuur gerust een appje!

5-DSC_2685.jpg

Onze sponsoren