Over G.S.P.V. de Ramenlappers

G.S.P.V. de Ramenlappers

Welkom op de website van de allereerste studentenpadelvereniging van Nederland: G.S.P.V. de Ramenlappers. Sinds mei 2019 de 50e vereniging van de ACLO. De vereniging is opgericht om trainingen/competitie/sociale activiteiten voor alle Groningse studenten mogelijk te maken en de padelsport verder te promoten.

Het bestuur bestaat uit zes studenten met verschillende sport achtergronden die ontzettend enthousiast zijn geworden van padel. Dit enthousiasme willen wij graag overdragen op zoveel mogelijk andere studenten. Padel is een sociale sport, je speelt het in dubbels en vaak in teamverband. Deze sociale aspecten vinden we binnen onze vereniging erg belangrijk. Wij streven naar een open cultuur, waarin iedereen elkaar durft te benaderen voor een potje padel.

Wat heeft de vereniging jou te bieden?

  • Trainingen: 4 blokken per jaar (volgens collegerooster).
  • Competitie: voorjaarscompetitie, zomercompetitie en najaarscompetitie.
  • Evenementen: activiteiten, sparringsdagen, borrels en een padelreis.

Trainingen zullen het hele jaar door aangeboden worden opgesplitst in 4 periodes, dus ook als je bepaalde periode niet kan, kun je gemakelijk op een ander moment weer instromen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan drie soorten competities, allemaal op het eigen niveau. Kortom, G.S.P.V. de Ramenlappers heeft genoeg te bieden voor elke liefhebber van deze snelgroeiende sport.

Voor slechts 35 euro contributie ben je het gehele studiejaar lid van deze gezellige vereniging. Ook hebben we een halfjaarlijks lidmaatschap, voor 1 semester betaal je 25 euro. Geef je daarom snel op en word een echte Ramenlapper

Onze sponsoren