PromoCie '23-'24

PromoCie '23-'24​​​​​​​

De PromoCie is de nieuwste commissie van Ramenlappers! We zijn een samenvoeging van de MerCie en RamenlapPers. Wij gaan ons dit jaar bezighouden met het ontwerpen van kleding en accessoires, het maken van foto's en video’s op de activiteiten en het persboekje.

Onze commissie bestaat uit John, Laura, Renée, Anna, Mart en Theuny. Elke maandagavond is er tijd voor samen eten, borrelen en uiteraard vergaderen. 

De PromoCie heeft veel zin in dit jaar en wij kunnen niet wachten totdat de Ramenlappers de ontworpen kledingstukken zullen dragen! 

Mijn naam is John de Jong en ik ga dit jaar als voorzitter de PromoCie leiden. Het is even afwachten of dit zooitje ongeregeld in het gareel gehouden kan worden! Ik woon nu 3 jaar in Groningen, maar ik heb Drentse roots. Naast padel speel ik graag tennis en gitaar. Wanneer er naast deze hobby's, borrels en activiteiten nog tijd over is, leer ik mijzelf graag nieuwe design en multimediatechnieken aan. Deze boomer is het commissiejaar goed begonnen met een Ice op de eerste vergadering!

Hallo allemaal! Mijn naam is Laura Akkerman en ik ben 22 jaar oud. Van kinds af aan ben ik al op de tennisbaan te vinden. Door een schouderblessure ben ik 1,5 jaar geleden begonnen met padel. Na een herstel van 10 maanden mag ik weer de baan op! 🎾💪🏼 Als ik niet aan het sporten ben, dan ben ik bezig met iets creatiefs. Mijn meest recente projectje is een trui breien! Of dit een succes wordt, weet ik nog niet zo goed. We zullen zien…🧶

Hee! Mijn naam is Renée Visser en ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Groningen en ik volg hier nu de master Clinical Forensic Psychology and Victimology. Na 6 jaar bijna niet gesport te hebben (oeps) werd het toch echt eens tijd om weer iets actiefs te doen. Ik ben dit jaar dan ook begonnen bij de Ramenlappers, waar ik nu niet alleen padel, maar ook lid ben van de PromoCie. Naast deze nieuwe sport en studie ben ik in mijn vrije tijd graag creatief bezig; ik hou o.a. van tekenen, piano spelen of interieur troepjes in elkaar flansen. Ik kijk er erg naar uit om dit ook binnen de commissie toe te passen!

Hoi hoi! Ik ben Anna de Groot en ik maak deel uit van de Promocie. Binnen deze commissie ga ik mij voornamelijk bezighouden met alles wat te maken heeft met de sociale media. Ik ben al een jaar lid van de Ramenlappers en ik geniet enorm van deze sport. Het niveau is niet heel best, maar plezier gaat voorop. Naast het wekelijks slaan van een balletje, ben ik ook zeker bij voor een feestje met wat biertjes, die vaak uitmonden in een leuk avondje stappen. Naast het leuke leven moet er helaas ook gestudeerd worden; zo bevind ik mij op dit moment dan ook in het laatste jaar van de opleiding Sportkunde. Wel ben ik nog lang niet klaar met het studentenleven en ga ik hierna vrolijk door met studeren :) Ik kijk erg uit naar dit leuke commissiejaar! 

Hey! Mijn naam is Mart Ruchti, 22 jaar oud en ik ben dit jaar de penningmeester van deze nieuwe commissie. In september 2022 ben ik lid geworden van deze toffe vereniging en na een jaar vol padel, borrels en het spelen van competitie wilde ik absoluut actief lid worden. Ik studeer verpleegkunde aan de Hanze en zit momenteel in het derde jaar van mijn bachelor. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, doe ik aan voetbal en ben ik veel aan het padellen. Ik houd zeker van een feestje en een biertje sla ik dan ook niet snel over. De padelbal daarentegen nog wel… :) Binnen de PromoCie zal ik natuurlijk de financiën in de gaten houden en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast zal ik mij richten op de social media en kijk ik er enorm naar uit om de leuke momenten en activiteiten van komend jaar vast te leggen. 

Hey! Ik ben Theuny Reiker, ik ben 22 jaar en woon nu al een paar jaar in Groningen. Ik zit nu in het derde jaar van verpleegkunde en dit is ook mijn derde jaar bij de Ramenlappers. Voorgaande jaren heb ik bij de MerCie en de AcCie gezeten, en dit jaar de PromoCie! Naast Padel vind ik het leuk om te zeilen en ben ik zeilinstructeur op de zeilschool. Ook sta ik graag in de kroeg en ben ik altijd in voor een potje beerpong!

WhatsApp_Image_2023-10-30_at_18.37.11.jpeg
PromoCie '23-'24. Boven v.l.n.r. Laura Akkerman, Mart Ruchti, John de Jong, Theuny Reiker & Renée Visser. Onder v.l.n.r. Anna de Groot & Sophie Veekamp

PromoCie '23-'24

John de Jong (2022) Voorzitter
Mart Jorgen Ruchti (2022) Penningmeester
Anna Ingeborg de Groot (2022) -
Laura Akkerman (2022) -
Theuny Reiker (2021) -
Renée Visser (2023) -

Onze sponsoren