Commissaris Extern

Commissaris Extern - Jesse Hielema

Hallo! Mijn naam is Jesse Hielema.

Ik ben 21 jaar oud en ik studeer Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben zelf opgegroeid in het prachtige dorpje Annen, samen met mijn lieve zus Rosalie en mijn ouders Peter en Monique. Sinds kleins af aan is het sporten bij mij met de paplepel ingegoten. Tijdens het sporten kan ik lekker mijn energie kwijt en kan ik mijn hoofd helemaal leeg maken. En als ik mijn moeder moet geloven, word ik zelfs een beetje chagrijnig als niet sport. 

Voordat ik aan het oh zo mooie padel begon, heb ik nog op 3 andere sportverenigingen gezeten. Als eerste sport zat ik op voetbal. Hier speelde ik vaak achterin vanwege mijn snelheid en goede intercepties. Wanneer ik weer een duel won of een tegenstander er uit sprintte, bloeide ik helemaal op. Maar hier hield mijn sportervaring niet op. 

Tijdens mijn middelbare schoolperiode werd ik namelijk helemaal fan van basketbal. Korte sprintjes, passen naar je medespeler en de aanval afmaken met een mooie lay-up of 3 punter. Ik genoot er optimaal van.
Na mijn basketbal ervaring ben ik lid geworden bij Gyas en heb ik een jaartje geroeid. Wel kwam ik er al snel achter dat mijn talent eerder bij de borrels lag dan op het water. Daarom ben ik hier nog wel af en toe te vinden!

Sinds vorig jaar ben ik uiteindelijk lid geworden van de Ramenlappers. Ik werd gecharmeerd door het mooie spelletje padel en de leuke sfeer die deze vereniging om zich heen heeft hangen. Daarom werd ik in mijn eerste jaar ook al gelijk actief lid. Afgelopen jaar zat ik met veel plezier in de MerCie. 

De MerCie was een mooie toevoeging voor mijn ervaring als ontwerper en kon hier goed mijn ei in kwijt. Maar hier liet ik mijn Ramenlappers carrière niet bij.

Vanaf dit jaar neem ik de taak van externe coördinator op mij. Ik heb hier super veel zin in! Dit jaar is het mijn taak om mooie samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven om de vereniging nog meer te laten groeien. Ook zal ik ervoor zorgen dat de banden met onze huidige partners goed onderhouden zullen worden.

Ik kijk enorm uit naar dit jaar om samen met mijn super lieve bestuursgenoten dit jaar onvergetelijk te maken. Mochten jullie een keer een vraag hebben, of een leuk bedrijf weten waarmee wij absoluut moeten samenwerken, kan je mij altijd aanspreken of een appje sturen!

WhatsApp_Image_2023-11-13_at_15.13.59.jpeg

Onze sponsoren