ToeCo '23-'24

ToeCo '23-'24

Om de commissie wat te verjongen is Hijmen Knottenbelt aangesteld om dit jaar de voorzitter te zijn van de ToeCo. Wegens het succes van de ToeCo in 2021-2022 is hij teruggekomen om deze commissie opnieuw te versterken. Na 2 jaar lang lid te zijn heeft hij eindelijk de moeite genomen om zelf een padelracket aan te schaffen (of eigenlijk gedoneerd gekregen). Momenteel is hij druk bezig met het voorbereiden van een boksgala, maar daarna is dit jonge talent weer volledig van de partij bij de Ramenlappers. Verder is Hijmen een parttime piraat op de woonboot met z’n kamer van 6 vierkante meter. Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi piratenverhaal, dan is deze man altijd van de partij. 

Als je geen sporttalent hebt, moet je vol inzetten op gezelligheid. Hiervoor heeft Rik Boer zich als secretaris bij de groep gevoegd. Met een achtergrond in voetbal, is hij de padelsport ingerold. Dit scheelt hem meters maken! Deze lange blonde god is vaak op borrels te bewonderen, maar besteedt ook net zoveel aandacht aan zijn studie over de bloemetjes en de bijtjes. Deze bioloog in hart en nieren helpt klanten telefonisch uit de brand bij het Groningse Belsimpel. Uiteraard wordt hard werken beloond met een drankje. Alleen is Rik na het drinken van één biertje niet meer gestopt met roken en kan dit voornemen alweer de prullenbak in. 

De penningmeester van deze commissie is dit jaar Laurens Goelst. Laurens studeert economie en komt uit ‘t Gooi, wat de belangrijkste redenen zijn om hem de verantwoordelijkheid over het geld te geven. Na altijd getennist te hebben, heeft hij sinds vorig jaar ook padel als nieuwe racketsport erbij gepakt wat een leuke afwisseling is, alleen zorgt dit soms nog wel voor wat tennisslagen op de padelbaan en padel slagen op de tennisbaan. Dit is de eerste commissie die hij doet en dat zou een mooi jaar moeten worden met deze ToeCo.

Het is geen verrassing dat onze Amir Moussa gaat zorgen voor de activiteiten/promo's. We hopen niet dat deze activiteiten zullen aansluiten op zijn eigen behoeftes, want dan zijn we tot minimaal 07:00 in de stad. Gelukkig is Amir net zo fanatiek op de padelbaan als met feesten. Hij speelt bij 3 verschillende verenigingen, in Sneek, Joure en dus bij de Ramenlappers. Buiten padel om is hij ook veel bezig met judo en voetbal. Waar Amir ook erg veel tijd aan kwijt is in zijn leven is het zoeken van zijn spullen, aangezien hij altijd alles kwijt is of vergeet. Om zo een paar voorbeelden te noemen laat hij regelmatig de sleutel aan de buitenkant van de voordeur zitten en laat hij soms de oven een hele nacht aan. Maar goed dat kan de besten overkomen. Gelukkig heeft hij vele andere kwaliteiten die deze verstrooidheid kunnen compenseren. Wat ook een van Amir's bijzondere kwaliteiten is, is paaldansen. Dit zullen we dan ongetwijfeld ook meemaken, zet je maar schrap.

BA452F88-53F9-4886-AEE8-62DDFBA7D4BA.jpeg
ToeCo: v.l.n.r. Amir Moussa, Hijmen Knottenbelt, Rik Boer & Laurens Goelst

ToeCo '23-'24

Hijmen Knottenbelt (2021) Voorzitter
Rik Boer (2022) Secretaris
Laurens Goelst (2022) Penningmeester
Amir Moussa (2022) Activiteiten

Onze sponsoren