Secretaris - Brecht Nieuwenhuis​​​​​​​

Hii daar! Mijn naam is Brecht, 21 jaar en komend jaar zal ik binnen het bestuur de rol van secretaris vervullen. Als secretaris ben je onder andere verantwoordelijk voor de ledenadministratie, het notuleren van de vergaderingen en het wegwijs maken van de nieuwe leden binnen de vereniging. 

Het Friese bloed zetten we wederom in dit bestuur voort! Inmiddels alweer een paar jaar geleden heb ik de provincie verruild voor het mooie Groningen waar ik de geweldige sport padel heb leren kennen. Op dit moment ben ik bezig om juf te worden en volg ik daarnaast de bachelor Pedagogische Wetenschappen. Daarnaast probeer ik al het leuks wat Groningen te bieden heeft te bekostigen met mijn baan bij Team050. 

Padel was compleet nieuw voor mij en zelf had ik ook geen ervaring met andere racketsporten. Door trainingen te volgen en daarnaast veel vrije potjes met mede-Ramenlappers te spelen pakte ik het vrij snel op. Dit is mijn derde jaar bij de Ramenlappers en het tweede jaar als actief lid binnen de vereniging. Van de commissie RamenlapPers naar bestuur is nogal een switch, ik weet het ;). Maar zeker één die de moeite waard is! 

Mijn doel voor dit jaar is om nieuwe leden nóg meer bij de vereniging te betrekken. Bijvoorbeeld door ze goed te informeren over wat onze vereniging allemaal voor leuks op, maar ook zeker naast de padelbaan te bieden heeft. Daarnaast hoop ik ervoor te zorgen dat iedereen binnen de Ramenlappers op zijn gemak is en zich thuis voelt. 

Ik kijk er naar uit om samen met mijn leuke bestuursgenootjes er een fantastisch (lustrum!)jaar van te maken met veel padel en zo af toe een klein drankje en dansje natuurlijk! Tot op de volgende borrel of op/bij de padelbaan!

3-DSC_2670.jpg

Onze sponsoren