Commissaris Intern

Commissaris Intern - Sebas van Rhijn

Hola!

Ik ben Sebas van Rhijn, maar de meesten zullen me kennen als Seb! 22 jaar geleden werd ik geboren in het oh zo mooie Grunn, maar het grootste deel van mijn leven heb ik doorgebracht in een provincie lager. In de stad (of dorp?) Emmen.

Sinds 2 jaar speel ik padel, waar ik voorheen altijd heb gevoetbald. Voetbal vind ik nog steeds heel leuk om naar te kijken, maar padel is echt helemaal mijn sport geworden! Daarnaast vind ik het heel gezellig om met vrienden avondjes door te brengen, biertjes te drinken en de stad in te gaan (en een karaokenummertje te zingen); ik zal dan ook zelden een feestje missen! Ook ben ik iemand die houdt van humor, want een dag niet gelachen, achja, je kent de cliché! Naast padellen en veel gezelligheid wordt er ook nog een beetje gestudeerd. Momenteel studeer ik Sociologie aan de RUG en zit ik in de afrondende fase van deze studie.

Aankomend jaar mag ik samen met 5 toppers het 5e bestuur van de Ramenlappers vertegenwoordigen (Lustrumjaar!). De functie die ik binnen het bestuur heb is ‘Commissaris Intern’. Deze functie houdt in dat ik me bezig ga houden met alle commissies en de belangrijke zaken die daarbij komen kijken. Daarnaast zal ik fungeren als het aanspreekpunt voor de actieve leden. Zelf heb ik 2 jaar commissie gedaan bij de Ramenlappers: de AcCie en de ReisCie. Dit waren 2 geweldige jaren en kan ik echt iedereen aanraden! Ik heb er veel vrienden aan overgehouden, een super gave reis naar Spanje mogen organiseren en vele andere activiteiten ondernomen met een gezellige groep!

Daarnaast zijn de sparringsdagen, activiteiten en borrels regelrechte hoogtepunten! Hier kijk ik altijd erg naar uit en tot nu toe is het elke keer een groot succes: padellen, socializen en feesten! Mijn doel voor volgend jaar is dan ook om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken hiervoor. Ik zeg altijd: ‘de Ramenlappers is meer dan padel ;)’

Zoals inmiddels bekend bij de meesten, viert de vereniging aankomend jaar haar eerste Lustrum ooit en daarom zullen we dit jaar dan ook nóg specialer maken! Met de groep actievelingen die we nu hebben gaat dat helemaal goedkomen! Ik heb namelijk erg veel vertrouwen in alle commissies, iedereen binnen de commissie heeft zijn/haar eigen kwaliteiten en ik denk dat er samen hele leuke dingen georganiseerd en gemaakt gaan worden!

Ik heb enorm veel zin om er samen met mijn bestuursgenoten een geweldig jaar van te maken! En uiteraard samen met de hele vereniging de Ramenlappers nog meer op de kaart te zetten!

Stap vooral op mij af met je vraag of stuur me een appje; ik ben altijd bereid te helpen!

instafoootooo.jpg

Onze sponsoren