Sponsor worden?

Waarom sponsor worden?

De combinatie tussen sport en sponsoring is tegenwoordig een gouden duo. Sporten bij G.S.P.V. de Ramenlappers staat voor prestatie, gezelligheid, samenwerken en gezond bewegen. Allemaal zaken waar bedrijven positief mee geassocieerd willen worden.

G.S.P.V. de Ramenlappers is de allereerste studentenpadelvereniging van Nederland met ruim 270 leden, waarbij de populariteit van padel en onze vereniging de laatste jaren enorm is gegroeid. We spelen drie keer in het jaar competitie, we hebben verschillende commissies en er worden ook meerdere activiteiten georganiseerd. Binnen onze vereniging zoeken we naar een gedegen combinatie tussen padel en gezelligheid, waar u en uw bedrijf ook deel van mogen uitmaken.

Onze Ramenlappers zijn niet van de baan te slaan, maar ondanks hun fanatisme studeren de meesten van hen aan de Rijksuniversiteit of de Hanzehogeschool Groningen. Ook zijn er net afgestudeerde werkenden binnen onze vereniging. Kortom enorm veel diversiteit!

Wat betekent sponsoring bij G.S.P.V. de Ramenlappers? Vanwege de populariteit van padel en de daarmee gepaarde groei van onze vereniging, betekent dit meer exposure voor uw bedrijf. Wij hebben als doel het sponsorbeleid verder te ontwikkelen, waarbij er samen met iedere sponsor wordt gekeken naar datgene wat het beste past o.b.v. de behoeften.

Bent u benieuwd naar de sponsormogelijkheden of heeft u zelf een idee betreft sponsoring? Kijk gerust in onze brochure of neem contact met ons op. 

Mail: extern@deramenlappers.nl 
Tel: 0637227925

Bekijk de sponsor brochure hier

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Sponsorbrochure_2023-2024_1.pdf 2.4 MB

Onze sponsoren