AcCie

AcCie

De Activiteitencommissie van de Ramenlappers bestaat dit jaar uit 6 enthousiaste leden die zich gaan inzetten om leuke activiteiten te organiseren naast de trainingen, wedstrijden en toernooien. Denk hierbij aan de maandelijkse borrels, de avondinvulling van de sparringsdagen, themafeesten en meer! Houd de social media goed in de gaten voor de aankomende activiteiten en we hopen jullie vaak te zien!

Anna: Mijn naam is Anna Baving en ik ben dit jaar de voorzitter van de Activiteitencommissie van de Ramenlappers. Dit jaar verwacht ik de master Finance af te ronden en dat betekent dat ik alweer in het laatste jaar van mijn studententijd zit (sad emoji). Daarom vind ik het extra leuk om in dit laatste jaartje me nog in te kunnen zetten om leuke activiteiten te organiseren voor de Ramenlappers, want van een borrel of themafeestje ben ik nooit vies geweest! Naast dat ik ontdekt heb dat ik het erg leuk vind om te padellen, sta ik ook graag op de tennisbaan. Ik zit ook graag op het terras met vriendinnen en voor een spelletjesavond ben je bij mij op het goede adres. 

Aaron: Hoi, mijn naam is Aaron en ik ben dit jaar voor de tweede keer actief in de acitviteitencommissie, dit keer als secretaris. Waar vorig jaar veel activiteiten werden gecanceld door Hugo de Jonge hoop ik er dit jaar een (nog) mooier jaar te van maken dan vorig jaar. Met een verdubbeling van het aantal leden en een mooie planning zal dat vast en zeker gaan lukken. Vorig jaar heb ik mijn master afgerond en dus sta ik dit jaar voor het laatste keer nog met een half been in het studentenleven. In mijn vrije tijd ben ik sinds 2020 vaak te vinden op de padelbaan! Daarnaast zit ik vaak op m’n kantoortje (moet ook gewerkt worden hé) en bezoek ik zo nu en dan nog het uitgaansleven in Groningen. Daag me vooral uit voor een potje beerpong op de volgende borrel!!!

Daphne: Mijn naam is Daphne Nagel en ik ben dit jaar de penningmeester van de Activiteitencommissie van de Ramenlappers. Ook voor mij is dit helaas, mocht alles goed gaan, m’n laatste jaar studeren (veel sad emoji’s). Ik wil er dit jaar dan ook nog even goed van genieten en er alles uithalen wat erin zit. Ik heb er dan ook heel veel zin in om dit jaar de activiteiten te mogen organiseren samen met deze gezellige commissie! Zelf houd ik ook wel van een borrel en wanneer ik eenmaal in de stad beland, ben ik er niet meer weg te slaan. Van een festivalletje op z’n tijd kan ik ook erg genieten. Soms wordt er ook nog wel eens een balletje geslagen op de padel- of tennisbaan. 

Berber: Hoi! Ik ben Berber van der Wijk en ik doe dit jaar de acquisitie in de AcCie bij de Ramenlappers. Ook maak ik voor de Instagram de posters voor de borrels. Naast padellen, volleybal ik bij Donitas en ben ik te vinden in de stad, het Gat of de Uurwerker (waar ik werk). Ik zit in mijn eerste jaar van Leisure and eventmanagenment. Dit is ook een van de redenen dat het mij leuk leek om mij bij de AcCie aan te sluiten. Ik heb zin om dit jaar veel leuk en nieuwe activiteiten te organiseren :) Zie jullie snel op de borrels!

Joey: Mijn naam is Joey Court en ik zit jaar in de activiteitencommissie van de Ramenlappers als extern. Dit jaar ga ik de master Business administration afronden en daarmee komt ook mijn studententijd ten einde. Vorige jaar ben ik lid geworden van de Ramenlappers, naast dat ik padel een erg leuke sport vind ben ik ook altijd in voor een feestje of biertje. En na de activiteiten en borrels van de vereniging vorig jaar ben ik zelf ook enthousiast geworden om actief lid te worden. Ik hoop jullie snel te zien op een activiteit of borrel!!

Bernau: Ik ben Bernau Dijkstra en ik zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Psychologie. Dit is mijn eerste jaar bij de Ramenlappers. Omdat ik vanaf jongs af aan al tenniste was ik wel toe aan verandering. Toen kwam padel op mijn pad en heb ik niet meer achterom gekeken. Ik zou padel iedereen aanraden! Binnen de AcCie heb ik als functie om mij vooral bezig te houden met de activiteiten en de aankleding hiervan! Ik hou van themafeesten, karaoke en los gaan op de dansvloer dus in de AcCie voel ik mij helemaal op m’n plek. Ik hoop je dan ook snel eens te zien op een borrel en daag mij vooral eens uit voor een beerpongwedstrijdje in Gelkinge 9!


Commissiefoto AcCie
AcCie '22-'23

AcCie

Anna Baving (2022) Voorzitter
Aaron Dijkstra (2021) Secretaris
Daphne Nagel (2022) Penningmeester
Joey Court (2021) Extern
Bernau Dijkstra (2022) Activiteiten
Berber Van der Wijk (2022) Acquisitie

Onze sponsoren