AcCie '23-'24

AcCie '23-'24

Hoi, ik ben Frank van der Wal en ben dit jaar de voorzitter van de activiteitencommissie. De afgelopen jaren heb ik erg genoten van de borrels en activiteiten die de vereniging had en het leek mij daarom leuk om actief lid te worden. Ik zit momenteel in het 3e jaar van de studie rechten aan de RUG en hoop dit jaar de bachelor te halen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en te feesten. Deze combinatie pakt helaas niet altijd even goed uit. Ik verwacht dit jaar samen met mijn commissie leuke activiteiten en borrels te organiseren voor de vereniging!

Hoi, ik ben Sander Klomp en ben dit jaar secretaris bij de activiteitencommissie. Op dit moment doe ik de pre-master international business na hiervoor 4 jaar in Zwolle te hebben gestudeerd waar ik dan ook vandaan kom. Hier voetbal ik nog elke zaterdag bij m’n geweldige 6e klasse team. Daarnaast speel ik graag tennis en padel, ben ik een opkomend beerpong talent en altijd in voor een feestje. Op naar mooie activiteiten dit jaar!

Moi! Ik ben Ruben Geerts en dit is mijn eerste jaar bij de Ramenlappers. Ik hou mijn vooral bezig met de activiteiten en aankleding hiervan. Ik ben via de voetbal terecht gekomen bij padel en vond dit zo leuk dat ik het vaker wou spelen. Ik hou van feesten dus wees vooral niet bang om mij een keer voor een leuk spelletje uit te dagen.

Hoi, ik ben Leon Suk en ik zit dit jaar in de activiteitencommissie. Dit jaar ben ik aan een nieuwe studie begonnen, namelijk Bedrijfskunde aan de RUG. Verder ben ik een echte Groninger die stiekem uit Drenthe komt. Naast dat ik veel op de golfbaan sta ben ik tegenwoordig ook op de padelbaan te vinden. In de commissie heb ik de functie activiteiten gekregen en zal ik mij hard maken voor activiteiten die je niet gewend bent van de AcCie.

Hallo! Mijn naam is Dennis Pathuis en ik mag dit jaar de rol van penningmeester binnen de AcCie vervullen. Ik zit in het vierde jaar van mijn opleiding Finance and Control. Ik sport graag, zo ben ik wel eens te vinden op het voetbalveld, de padelbaan of in de sportschool. Toch ben ik fanatieker bierdrinker dan sporter het allerliefst ben ik op borrels of bij andere gezellige activiteiten aanwezig. Padel heeft in korte tijd mijn hart weten te veroveren ondanks dat mijn padel talent mij nog weleens in de steek wil laten. Ik kijk ernaar uit om met zijn allen er een jaar van mooie borrels en activiteiten van te maken. Ik zie jullie graag daar!

WhatsApp_Image_2023-11-04_at_16.57.13_1.jpeg
AcCie '23-'24. Boven v.l.n.r. Sander Klomp, Ruben Geerts & Leon Suk. Onder v.l.n.r. Dennis Pathuis & Frank van der Wal

AcCie '23-'24

Frank van der Wal (2021) Voorzitter
Sander Klomp (2023) Secretaris
Dennis Pathuis (2022) Penningmeester
Ruben Geerts (2023) Activiteiten
Leon Suk (2022) Activiteiten

Onze sponsoren