LustrumCie '23-'24

9.png

LustrumCie '23-'24               

Is het Lustrum wel in goede handen? Deze personen staan te springen om een onvergetelijk eerste lustrum te organiseren!

Onze voorzitter is Melissa Stevelink, afkomstig uit een Twents 'gehucht' waarin het meerendeel van de inwoners staat te grazen in de wei. Het liefste ziet zij deze koeien iedere dag van dichtbij, aangezien koeien melken voor haar de beste manier is om wakker te worden. Ze is pas net lid bij de Ramenlappers, maar met haar bakken aan ervaring met het organiseren van een lustrum zijn wij als commissie maar al te blij!

Lisette Thijs is onze secretaris en verantwoordelijk voor het noteren van onze fantastische plannen. Waar Melissa veel koeien in haar buurt heeft, heeft Lisette dit met muizen, die veelal in haar kamer opduiken. Om deze situatie te ontvluchten scheurt ze om het weekend naar Maastricht, om hier de liefde te beproeven. Met deze wereldreis is het voor haar iedere twee weken vakantie, waardoor we bij haar moeten zijn om van het lustrum een groot feest te maken!

Mieke Burger is degene die alle externe contacten zal gaan leggen. Elke commissieavond horen we wel weer de kreet: 'Jeej, dan mag ik weer bellen', waardoor wij erg veel vertrouwen hebben in deze belangrijke functie! Mocht ze jou bellen, dan is haar Twentse accent, in tegenstelling tot onze andere twee Tukkers, absoluut niet te missen. Daarnaast is zij, anders dan haar achternaam doet vermoeden, het meest actief in de boeken voor haar studie rechten. Of ze ook graag burgers eet zul je haar zelf even moeten vragen!

Onze penningmeester is Aaron Dijkstra, als grote broer van de penningmeester uit het bestuur hebben wij hiermee een zeer waardevolle kracht in ons midden. Ook is hij als veruit het langste (lid) degene die ons Lustrum tot grote hoogte zal gaan laten stijgen en is hij eigenlijk, in tegenstelling tot Mieke, de enige echte burger in onze commissie. Met zijn ervaring bij de vereniging weet hij maar al te goed wat er in een echt Ramenlapperslustrum plaats moet vinden!

Sander Jansen is dit Lustrum eindverantwoordelijk voor de activiteiten! Hij studeert integrale veiligheidskunde in Leeuwarden, maar heeft verstandig besloten om in het mooie Groningen te gaan wonen. En hoe? Sander heeft een zo gezegd 'kamertje' van 35m2, waarmee wij een comfortabel hoofdkwartier hebben om te kunnen vergaderen. Overigens komt hij uit Tynaarlo, waar hij regelmatig te vinden is. Mocht je je afvragen waarom Ron Jans zo snel terug is gekomen van zijn sabbatical? Sander is namelijk zijn buurman. Toch is ons jongste lid een zeer verstandige jongen die vaak met verrassend leuke ideeën op de proppen komt!

Rob Asijee neemt dit jaar de teugels in handen voor de activiteiten. Rob is die gast van de grappige one-liners uit ons clubkampioenschap-filmpje. Die one-liners waren niet eenmalig, want onze quotes-groepsapp stroomt er inmiddels vol mee. Ook Rob komt uit het oosten en juicht voor Heracles Almelo, al horen we daar de laatste tijd weinig van. Met zijn ervaring bij de Ramenlappers zijn we gerust over wat hij voor het Lustrum in petto heeft. Als hij net zo vlot activiteiten regelt als dat hij de 4 mijl loopt - in een indrukwekkende 25 minuten - dan zitten we misschien wel vóór de kerst al met een compleet programma.

Wij gaan als LustrumCie onze handen ineenslaan om een prachtig lang weekend voor alle Ramenlappers te organiseren! 

WhatsApp_Image_2023-10-31_at_12.34.47.jpeg
LustrumCie '23-'24. Boven v.l.n.r. Rob Asijee, Aaron Dijkstra & Sander Jansen. Onder v.l.n.r. Mieke Burger, Lisette Thijs & Melissa Stevelink

LustrumCie '23-'24

Melissa Stevelink (2023) Voorzitter
Lisette Thijs (2023) Secretaris
Aaron Dijkstra (2021) Penningmeester
Mieke Burger (2022) PR
Rob Asijee (2022) Activiteiten
Sander Jansen (2023) Activiteiten

Onze sponsoren