Sponsoren

Logo_Decathlon.jpeg
Sponsor Decathlon
Schermafbeelding_2022-10-07_om_14.20.58.png
Gelkinge 9

Een besloten feest houden voor jezelf of je studie- of sportvereniging? Praktisch alles is mogelijk qua muziek, tijden, spellen, dansen. Geen vaste kosten en goede drankprijzen!
Neem contact op via een appje naar 06-24828704 voor alle mogelijkheden. En volg Gelkinge9 ook op Facebook en Instagram.

Schermafbeelding_2023-01-26_om_21.05.50.png
Peakz Padel

Peakz Padel - dé padelpionier in Nederland - heeft een toffe samenwerking met de Ramenlappers. Reserveer een baan op één van onze twee prachtige locaties en krijg 25% korting op jouw deel van de reservering. Stuur een e-mail naar groningen@peakzpadel.nl en wij regelen de rest!

Schermafbeelding_2023-01-26_om_21.08.04.png
BestelPadel
Naamloos-1.png
Pouw Rent

Pouw Rent Autoverhuur verzekert je van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat je zorgeloos op weg kunt.  Service zoals je dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Pouw Rent Autoverhuur.

Alle leden van GSPV de Ramenlappers krijgen 10% korting met de
kortingscode RAMENLAPPERS.

LOGO-SITE-ICON_1_1_1.png
The Padellers

The Padellers Groningen en De Ramenlappers zijn een leuke en sportieve samenwerking gestart! The Padellers Groningen: een prachtige en gezellige indoorlocatie in de Stadjershal met maar liefst 8 indoorbanen. De locatie beschikt over 6 padelbanen waarop je 2 tegen 2 kunt spelen en 2 padelbanen waarop je 1 tegen 1 kunt spelen. Leden van De Ramenlappers profiteren met kortingscode 'DERAMENLAPPERS' onder andere van €5,- euro korting op de baanhuur wanneer je met 4 leden reserveerd. Wil jij als lid gebruik maken van deze code? Stuur hiervoor een e-mail aan groningen@thepadellers.nl met een bewijs van lidmaatschap bij De Ramenlappers. 

Onze sponsoren