Technisch Coördinator

Technisch Coördinator - Luca van Enk

Hoiii, ik ben Luca van Enk, 21 jaar oud en aankomend jaar vervul ik de rol van Technisch Coördinator binnen het bestuur.

Ik ben een echte Zwollenaar, maar mijn blauwe vingers zijn al ruim twee jaar te vinden in Groningen. Naast het bestuur zit ik in mijn 4e studiejaar van Econometrics & Operations Research aan de RUG en ben ik nu bezig om de restjes op te pakken. Na jarenlang te hebben getennist, heb ik afgelopen jaar de carrièreswitch gemaakt naar padel en ben verliefd geworden op het spelletje en de vereniging. Ik koos op de introdag ervoor meteen actief te worden en heb vervolgens met de ReisCie een heerlijke reis naar Gerona georganiseerd en een onvergetelijk jaar gehad.

Als Technisch Coördinator ben ik verantwoordelijk voor het indelen van trainingen en competities, het contact met de trainers en de nodige padelattributen. Verder zal ik de ToeCo ondersteunen bij het organiseren van toernooien en vervul ik de rol van voorzitter in de Ramenlappers Technische Commissie. Mijn doel dit jaar is dat iedereen, welk niveau dan ook, altijd super veel zin heeft om te gaan trainen, want sporten gaat beter als je lacht!

Ik kijk er heel erg naar uit om met mijn mede bestuursgenoten een topjaar neer te zetten en de vereniging nog verder uit te laten bloeien richting haar eerste lustrum! Voor alle padelgerelateerde vragen kan je altijd bij mij terecht!

Contact

Mail: tc@deramenlappers.nl

Tel: 0639557207

1-DSC_2656.jpg

Onze sponsoren