Competitie

Competitie

Bij G.S.P.V. de Ramenlappers kan je gedurende het jaar jezelf opgeven voor verschillende competities, namelijk de najaars-, voorjaars- en zomercompetitie. Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Tevens ontwikkel je ook nog eens verder als padelspeler vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet!

Een competitie duurt 5 weekenden met soms wat rust-weekenden er tussendoor. Je speelt tijdens deze wedstrijden voor rating, maar natuurlijk, het belangrijkste, ook voor de poulewinst! In de lagere klassen speel je tegen verscheidene padelverenigingen in Noord-Nederland. Er is competitie aanbod voor elk niveau of je nu net begint met padel of al jaren ervaring hebt. De RTC deelt je in bij een passend team en de KNLTB zorgt ervoor dat jouw team wordt ingedeeld in een passende klasse.

Bij de Ramenlappers betaal je +/- 35 euro voor het spelen van competitie.

Capaciteitsgrens Competitie

Met onze twee banen kunnen we maar een beperkt aantal teams kwijt op de speeldagen. Door het groeiende ledenaantal wordt de kans steeds groter dat we over de geschatte capaciteitsgrens van 84 (14 teams, elk ca. 6 spelers) spelers heen komen. Bij een kleine overschrijding van deze grens zal er worden gekeken of het mogelijk is in de laag spelende competitieteams meer spelers op te nemen. Is het aantal aanmeldingen echter dusdanig hoog dat ook dit geen oplossing biedt, zijn we genoodzaakt leden te selecteren op basis van niveau en daarna tijd van opgave. Als het aantal leden dat geweigerd is voor competitie groot genoeg is, wordt gekeken of het mogelijk is een interne competitie op te starten op vrijdagavond.

84f9f423-2a38-48b2-8044-35aa83055d64.png
Aanbod padelcompetitie G.S.P.V. de Ramenlappers (bron: KNLTB)

Onze sponsoren