G.S.P.V. de Ramenlappers

Welkom op de website van de allereerste studentenpadelvereniging van Nederland: G.S.P.V. de Ramenlappers. Sinds mei 2019 de 50e vereniging van de ACLO. De vereniging is opgericht om trainingen/competitie voor alle Groningse studenten mogelijk te maken en de padelsport verder te promoten.

Het bestuur bestaat uit zes studenten met verschillende sport achtergronden die ontzettend enthousiast zijn geworden van padel. Dit enthousiasme willen wij graag overdragen op zoveel mogelijk andere studenten. Padel is een sociale sport, je speelt het in dubbels en vaak in teamverband. Deze sociale aspecten vinden we binnen onze vereniging erg belangrijk. Wij streven naar een open cultuur, waarin iedereen elkaar durft te benaderen voor een potje padel.

Wat heeft de vereniging jou te bieden?

  • Trainingen: 4 blokken per jaar (volgens collegerooster)
  • Competitie: dit jaar doen we mee aan de voorjaars, najaars en zomer competities.
  • Activiteiten: clinics, borrels, sparringsdag en padelreis.

Trainingen zullen het hele jaar door aangeboden worden opgesplitst in 4 periodes, dus ook als je bepaalde periode niet kan kun je gemakelijk op een ander moment weer instromen. Zelfde geldt voor competitie, naast de Najaarscompetitie zullen we ook deelnemen aan de Voorjaarscompetitie. Kortom, G.S.P.V. de Ramenlappers heeft genoeg te bieden voor elke liefhebber van deze snelgroeiende sport.

Voor slechts 35 euro contributie ben je het gehele studiejaar lid van deze gezellige vereniging. Ook hebben we een halfjaar lidmaatschap, voor 1 semester betaal je 25 euro. Geef je daarom snel op en word een echte Ramenlapper

Onze sponsoren