Voorzitter - Joëlle Lap

Mijn naam is Joëlle Lap en ik ben dit jaar de voorzitter van het 4e bestuur van G.S.P.V. De Ramenlappers. Ik ben 21, kom uit Joure en ben dus een echte Fries. Het komende jaar wordt mijn vierde jaar in Groningen waar ik met veel plezier met mijn beste vriendinnetje bij Station Noord woon. Ik studeer Industrial Engineering and Management aan de universiteit en ga dit jaar mijn scriptie schrijven en aan de master van IEM beginnen. Verder ben ik erg actief bij mijn studievereniging en heb ik al 4 jaar een bijbaantje als skileraar op een indoorbaan. 

Na veel sporten te hebben gedaan heb ik in Groningen het leuke spelletje Padel ontdekt. Net als de rest van het bestuur padel ik nu een jaar. Ik ben verliefd geworden op De Ramenlappers en padel door alle gezellige borrels, sparringsdagen, competitie, en het spannende spelletje. Er gebeurt altijd wat anders, en door de trainingen leer je steeds meer techniek en inzichten waardoor het steeds leuker wordt (en vooral ik steeds fanatieker word). We gaan dit jaar met het bestuur deze gezelligheid en leuke dagen zeker voortzetten! 

Mijn doel van dit jaar is om de vereniging meer georganiseerd te maken en klaar te maken voor alle groei die we nu doormaken. Als er iets is of je iets kwijt wil mag je mij altijd aanspreken of een appje/mailtje sturen! Ook als je een potje padel wil spelen (of welke sport dan ook) ben ik vaak wel te porren om mee te doen en kan je mij ook altijd appen!

Ik kijk erg uit naar het komende bestuursjaar met mijn andere 5 bestuursleden en we gaan er zeker een super jaar van maken! 

Contact

Mail: voorzitter@deramenlappers.nl
​​​​​​​Tel: 0620523538

Bestuursportret2.jpg

Onze sponsoren