Secretaris - Julia Bakker

Mijn naam is Julia Bakker en ik ben de secretaris van het vierde bestuur van G.S.P.V. De Ramenlappers. Om een eerste indruk te krijgen van wie ik ben, hierbij 3 random feitjes over mij: ik ben een Fries, maar spreek geen Fries; mijn lievelingsdier is een giraffe en ik ben bloedfanatiek, maar kan wel goed tegen mijn verlies.

Afgelopen jaar heb ik de bachelor Bewegingswetenschappen aan de RUG afgerond en komende jaar start ik met de premaster Biomedical Engineering. Daarnaast werk ik bij het UMCG. 

September 2021 ben ik lid geworden van de Ramenlappers. Tijdens een tennistoernooi leerde ik de sport padel kennen en ik was direct enthousiast! Het liefste speel ik zo vaak mogelijk padel dus als je zin hebt in een potje, dan weet je mij te vinden! Ook ben ik altijd in voor eigenlijk alle sportactiviteiten (met name groepslessen van de aclo!) of gezellige uitjes, waaronder natuurlijk de borrels!

Ik ben een vrolijk persoon en hou ervan als alles goed op orde is. Mijn taak als secretaris vind ik dan ook erg leuk en neem ik erg serieus. Mijn doel is om het iedereen naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is. Je mag me altijd alles vragen, zowel fysiek als door middel van een appje!

Contact

Mail: secretaris@deramenlappers.nl
​​​​​​​Tel: 0637471542

BestuursfotoJulia.jpg

Onze sponsoren