Penningmeester - Tom Banning

Mijn naam is Tom Banning en ik ben dit jaar de penningmeester van het 4e bestuur van G.S.P.V. De Ramenlappers en dit wordt mijn tweede jaar bij de vereniging. Ik kom oorspronkelijk uit Sneek, maar ben voor het grootste deel van mijn leven opgegroeid in en rondom Drachten. Ik ben dus één van de vier Friezen in dit bestuur. 

Ik woon nu ruim twee jaar in Groningen met het Noorderplantsoen als mijn achtertuin. Sinds we weer volop kunnen genieten van het studentenleven ben ik dat ook zeker aan het doen, maar daarnaast volg ik natuurlijk ook een studie. Op dit moment ben ik bezig met de bachelor Facility Management aan de Hanzehogeschool. 

Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met het spelen van padel. Ik was direct enthousiast over de sport en wist dat ik het meer wilde gaan spelen. Daarom heb ik mij vorig jaar aangemeld bij deze vereniging. Dit was een super goed idee, want ik voelde me direct erg welkom en ik merkte dat er meer binnen de vereniging er zo over dachten. Omdat de sport nog vrij nieuw is vinden mensen het extra leuk om het te gaan proberen. Ik vond de introdag zo gezellig dat ik me direct heb aangemeld voor de reiscommissie en hier ben ik ook voor aangenomen. Samen met vijf andere Ramenlappers hebben we een reis georganiseerd naar Malaga en dit was een groot succes. Dit is voor komend jaar dus ook een grote aanrader. 

Naast Padel ben ik ook veel aan het basketballen en doe ik soms ook aan andere sporten. Naast sporten ben ik ook veel bezig met het bezoeken van festivals en het ontdekken van muziek. Vooral Techno en House zijn de genres waar ik me veel mee bezig houd. In de toekomst hoop ik dan ook hier mijn werk van te kunnen maken in welke vorm dan ook.

Als Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen de vereniging en hoop ik De Ramenlappers te kunnen helpen met groeien. Dit jaar staan we weer voor nieuwe uitdagingen, maar dat maakt het juist zo interessant. Ook staan er natuurlijk veel leuke activiteiten op de planning waar we allemaal erg veel zin in hebben. Wij gaan er als het 4e bestuur van G.S.P.V. De Ramenlappers een onvergetelijk jaar van maken!

Contact

Mail: penningmeester@deramenlappers.nl
​​​​​​​Tel: 0637284475

BestuursfotoTom.jpg

Onze sponsoren