Commissaris Intern - Megan Klieverik

Mijn naam is Megan Klieverik en ik ben dit jaar Commissaris Intern van het vierde bestuur van G.S.P.V. De Ramenlappers. Ik kom uit Hengelooo, maar heb geen Twents accent ;). Inmiddels woon ik alweer vijf jaar in het mooie Groningen. Toch blijf ik een trouwe Twente supporter. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen aan de RUG, waarbij ik aankomend jaar aan mijn derde jaar begin. 

Na vijftien jaar te hebben getennist, ben ik nu sinds een jaar verslaafd geraakt aan het padel spelletje. Afgelopen jaar heb ik in de allereerste Reiscommissie gezeten, waarbij we een onvergetelijke reis naar Malaga georganiseerd hebben. Door deze commissie heb ik de leden en vereniging beter leren kennen, waardoor ik er erg naar uit kijk om dit jaar in het bestuur te zitten van deze mooie vereniging!

Mijn doel als Intern voor aankomend jaar is om zes gezellige en betrokken commissies op te zetten, waarbij er veel actieve en sociale activiteiten georganiseerd zullen worden! Heb je een vraag, of wil je iets anders kwijt weet dat je me altijd een berichtje kan sturen of kan aanspreken :)

BestuursfotoMegan.jpg

Onze sponsoren