Commissaris Extern - Erwin From

Ik ben Erwin From en dit jaar Commissaris Extern van het 4e bestuur binnen deze groeiende en altijd gezellige vereniging. Opgegroeid in Friesland en alweer enige tijd woonachtig in de studentenstad Groningen! Ik woon vlakbij UMCG, waar ik geniet van het Groningse studentenleven. Naast de drankjes en feestjes ben ik erg sportief. Sporten vind ik erg leuk en het fanatisme zit dan ook in het bloed, waarbij ik uitdagingen niet uit de weg ga!!

Naast gezelligheid & sporten studeer ik Commerciële Economie aan de Hanze en begin ik aan mijn afstudeerjaar. Vanaf september begin ik met een minor Eventmanagement en eventueel daarna de minor Sport Business Innovation of direct beginnen met een afstudeerstage (die overweging is nog te maken).

In september 2021 ben ik lid geworden van deze vereniging en met veel enthousiasme heb ik het 1e jaar deel uit mogen maken van één van de allereerste commissies binnen deze vereniging, de Activiteitencommissie (Ramenlaccie). Een leuk & gezellig jaar, waarbij ik energie kreeg van het organiseren van activiteiten om leden een gezellig en vooral onvergetelijk moment te bieden. Door de activiteiten en padel trainingen leerde ik de vereniging en andere leden goed kennen, waardoor ik nog meer zin heb om er met de andere bestuursleden en jullie een fantastisch bestuursjaar van te gaan maken. 

Dit jaar is het ons doel om te werken aan de ontwikkeling en professionaliteit van de vereniging, waarbij ik als Commissaris Extern verantwoordelijk ben voor het maken en onderhouden van alle externe contacten van de vereniging. Daarbij is te denken aan contacten met bedrijven, (sport)verenigingen en sponsoren.

Aan mijn passie en enthousiasme zal het dit jaar niet gaan liggen en hoop jullie dan ook zoveel mogelijk te zien bij de (sportieve) activiteiten. Ik ben altijd in voor een praatje, borrel of een sportieve uitdaging (welke sport dan ook ;). Dus spreek me vooral aan of stuur een appje!

Contact

Mail: extern@deramenlappers.nl 
​​​​​​​Tel: 0657758993

BestuursfotoErwin.jpg

Onze sponsoren