ToernooiCie

ToeCo

Wij van de ToernooiCie (Toeco ‘22) gaan ons aankomend jaar bezighouden met het organiseren van het eerste Open Toernooi & de eerste clubkampioenschappen van de Ramenlappers! Verder organiseren wij ook de laddercompetitie en promoten wij padeltoernooien in de buurt om daar met zoveel mogelijk Ramenlappers naartoe te gaan! Je ziet ons binnenkort veel op en naast de baan! Toucan do it!

De boomer in ons midden; voorzitter Max Wenniger. Hij praat erg graag, hoewel niet alles er altijd even vloeiend uitkomt. Zo nu en dan hoor je hem dan ook dubieuze uitspraken doen over veganistische bitterballen die niet vegetarisch zijn… ingewikkeld. Maar dat is het niveau dat je krijgt met een voorzitter op leeftijd die inmiddels al doorgaat als hardwerkende burger. Accountant wel te verstaan. En dan raad je het al; aan de looks zal het niet liggen. Onze voorzitter neemt zijn functie erg serieus en durft het zelfs aan om in pak naar de meeting te komen, best imponerend allemaal. Naast de cijfertjes heeft onze Max ook veel ervaring met bier drinken, hoewel dit wel tot de aanschaf van een fitness fiets heeft geleidt. Wanneer zijn vriendin akkoord is kunnen we als commissie vaak bij Max terecht, hoewel de bel soms wel onbeantwoord blijft. Ook het voorbereiden van actiepunten is allicht een actiepuntje, maar over het algemeen hoor je ons zeker niet klagen over onze voorzitter.

De nieuwste aanwinst en tevens tweede boomer in ons midden; John de Jong. Als secretaris zal hij  zich dit jaar bezighouden met het notuleren van de vergaderingen, een belangrijke en ingewikkelde taak met zo’n zooitje ongeregeld. Hoewel John tegenwoordig in Groningen woont beschikt hij over geweldige Drentse roots. Naast tennis is John sinds september ook gevallen voor padel en maakt hij zijn eerste lidmaatschapsjaar onvergetelijk door actief lied te worden. Daarnaast is hij momenteel ook ons geheime wapen in de commissie-battle en probeert hij het record voor meeste trainingen overnemen op zijn naam te vestigen. Bij de toernooi-organisatie zal zijn achtergrond als festivalorganisator en passie voor muziek/film/design er zeker aan bijdragen dat alle activiteiten van de ToeCo een feestje worden!

Dan de man die over het geld moet gaan. Rob Asijee is dit jaar onze penningmeester, al moet er dan natuurlijk ook wel eerst wat geld binnen komen. Onze Rob komt helemaal uit Almelo, en maakt daarmee veruit de grootste wereldreis om helemaal in Groningen te komen. Hij gaat namelijk nog elke week op en neer om te voetballen in Almelo, en z’n favoriete club Heracles aan te moedigen. Als hij niet in Groningen of Almelo te vinden is, wil ie nog wel eens een commissieavond afzeggen om bij z’n vriendin in Portugal te spenderen. Verder zal je hem ook niet al te vaak veel bier zien drinken, maar dat is misschien maar goed ook als je geen domme dronken uitgaven wil doen ;)

Thiadmar van der Wal is onze toernooileider, hij moet ervoor zorgen dat alle toernooien in goede banen worden geleid. Thiadmar is een liefhebber van zowel tennis als padel. Zijn liefde voor tennis komt onder andere tot uiting in het feit dat hij bij maar liefst drie verschillende tennisverenigingen zijn wedstrijden speelt (en deze over het algemeen ook wint :). Deze tennisverenigingen liggen in het altijd mooie Friesland, de provincie waar hij ook vandaan komt. Dan zijn tweede liefde, padel. Ook padel speelt Thiadmar al jaren. Om zijn padelskills over te kunnen brengen op anderen, is hij sinds kort trainer bij onze vereniging. Spelers van niveau 2,3 en 4 kunnen hem zomaar tegenkomen als fanatiek coachende trainer. Waar hij iets minder fanatiek in is, is koken. Hij is geen keukenprins en kookt het liefste helemaal niet. Dit is ook lastig natuurlijk als je geen pannen hebt:). Ten slotte is het leuk om te vermelden dat de zus van Thiadmar een relatie heeft met Ted Jan Bloemen, de gouden medaille winnaar op de Olympische Spelen van Pyeongchang. Uiteraard heeft Thiadmar deze gouden medaille ook even om zijn nek gehad, dat kunnen toch niet veel mensen zeggen

Het lachebekje van de Commissie, Ellen Mulder, verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de toernooien samen met Thiadmar. Altijd in voor een gezellige babbel, maar af en toe valt er niet meer met Ellen te babbellen want dan is zij verstrikt geraakt in de slappe lach. Een mooi voorbeeld hiervan is de tortilla challenge die zij met Megan doet op haar insta. Komt uit de buurt uit van Norg, specifiek het gehucht Westervelde. Beroemd van Hunebed D2. Ellen is één van de 155 inwoners die ‘s ochtends traditiegetrouw aanschuift bij het beroemde Westervelder ontbijt. Havermout met vodka, met een glaasje wijn ernaast. Ook tijdens het uit eten gaan is zij niet bang om een fles wijn met maar één glas erbij te bestellen. Dit klinkt allemaal wel heel heftig, al moet er juist bij vermeld worden dat Ellen meestal met de auto naar alle activiteiten komt. Stukje zelfbescherming wellicht? Al met al is Ellen een geweldige aanwinst voor de commissie en zijn wij blij om te zien dat zij na de ReisCie nu eindelijk een echte commissie doet!

Mocht je in de Gelkinge 9 opeens "HEUUUUUUUEHHHHH" horen, dan is dat geen verdwaalde toekan. Nee, je hoort Jente Thomson. Onze lieve captain activiteiten is wel een klein beetje een pechvogel. De arme schat heeft een soort hikziekte waar zelfs haar medicijnen net niet tegen op kunnen, wat vervolgens altijd leidt tot de hoogtepunten van onze maandagavond. Ook is ze niet gezegend met een onfeilbaar evenwichtsorgaan: is ze bijna weer ter been van haar val op de padelbaan, weet ze gelijk weer een smak de andere kant op te maken. Ook een oogontstekinkje leidt bij Jente tot veel problemen. Haar huisarts schrijft vrolijk de verkeerde medicijnen voor, waardoor wij haar al maanden enkel met bril kennen. Gelukkig heeft Jente heel veel positieve kanten meegekregen om dit alles met gemak te compenseren: ze is hartstikke gezellig en lief, is bij elke borrel aanwezig en daarnaast een hele grote aanwinst voor onze ToernooiCie!

ToernooiCie.JPG
ToernooiCie '22-'23

ToeCo

Max Wenniger (2019) Voorzitter
John de Jong (2022) Secretaris
Rob Asijee (2022) Penningmeester
Thiadmar van der Wal (2022) Hoofd wedstrijdleiding
Ellen Mulder (2021) Assistent wedstrijdleiding
Jente Thomson (2022) Activiteiten

Onze sponsoren