TC

TC

De gezelligste commissie van onze mooie oranje vereniging kan natuurlijk alleen maar de Technische Commissie zijn. Wij delen alle trainingen in, maken de competitieteams en geven ons advies op alles wat met padel te maken heeft. Verder houden wij enorm van sporten en sport kijken, kleine biertjes en natuurlijk het meezingen van het prachtige lied 'I Am TC'.

Onze voorzitter, Wisse van der Veen, kennen jullie waarschijnlijk al doordat hij dit jaar bestuur doet. Hij is hartstikke fanatiek op de baan en houdt dan ook absoluut niet van verliezen. Verder wilt hij nog weleens iets te laat komen, dus spreek altijd 5 minuutjes eerder af met deze topper.

Verder hebben hebben wij een Excelkoning in ons midden, Bram van der Hoff. Nadat hij 4 jaar geleden voor het laatst in een Technische Commissie heeft gezeten, is hij onmisbaar met zijn kennis en ervaring. Hij houdt verder enorm van Klaverjassen en is altijd wel in voor een potje!

Julian Fahner, onze Chef knakworstjes, is niet in de TC gekomen door zijn talent op de padelbaan. Deze jongen is helemaal naar Maastricht afgereisd om binnen een half uur alweer uit de 8/9 te liggen. Wel houd hij enorm van een biertje en gezelligheid en liggen zijn talenten dan meer bij het borrelen, ook al gaat dat bij de Ramenlappers ook wel eens wat minder.

Gabor Poppen maakt deze topcommissie compleet. Gabor lijkt misschien 30, maar deze jonge god is (echt waar) nog maar 22 jaar jong (en vrijgezel). Naast zijn padeltalent tennist deze jongen er ook op los bij TC Veracket waar hij ook nog eens trainingen verzorgt. Deze gezellige alleskunner is bijna bij elk feestje of borrel wel te vinden. Als Gabor zegt: '(naam) dit wordt onze avond' dan weet je dat escalatie gegarandeerd is. Tot slot kan deze topper ook nog eens heel erg lekker koken, is dat even boffen!

TC

Wisse van der Veen (2021) Voorzitter
Bram van der Hoff (2019) Chef Excel
Gabor Poppen (2022) Chef kok
Julian Fahner (2022) Chef pils

Onze sponsoren