RamenlapPers

Hoihoi, ik ben Elke van der Wijk, de voorzitter van deze prachtige commissie. Toen ik me een paar jaar geleden aanmeldde voor de padel trainingen bij de Ramenlappers, was ik meteen verliefd! Zo verliefd dat ik meteen het jaar daarop een bestuursjaar heb gedaan. Yvonne en ik vonden het erg vervelend dat de vereniging alleen door mannen was opgericht, dus besloten we de foundingmothers te worden van de RamenlapPers! Eigenlijk konden we vooral nog geen afscheid nemen van deze leuke vereniging en zo ontstond de RamelapPers. Met ons creatieve brein willen we jullie graag wat meer vertellen over padel, de vereniging en haar leden. Waar ik ook nog geen afscheid van kon nemen: het besturen. Daarom doe ik nu een bestuursjaar bij de ACLO. Daarnaast volleybal ik bij donitas, probeer ik graag andere sporten uit en houd ik van reizen. Ik doe ook graag aan de ‘sport’ beerpong, daag me dus vooral uit voor een potje op de volgende borrel! 

Heehoi, ik ben Yvonne Voerknecht, de secretaris van dit groepje ongeregeld. In september 2019 ben ik lid geworden van de Ramenlappers, na een half jaar lidmaatschap heb ik me bij het bestuur van de vereniging gevoegd. In combinatie met het training geven heb ik dit uiteindelijk twee en een half jaar lang met veel plezier gedaan. Om actief te kunnen blijven binnen de vereniging hebben Elke (oud bestuursgenootje) en ik besloten om de RamenlapPers op te richten, zo kunnen we actief blijven en af en toe gezellig bijkletsen met andere Ramenlappers. Daarnaast ben ik van plan om dit jaar af te studeren als fysiotherapeut en hou ik ervan om lekker in beweging te zijn, veel te sporten en om leuke dingen te doen met mijn familie en vrienden. Mocht je vragen hebben over de vereniging oid dan mag je me altijd even aanspreken of een berichtje sturen!

Hoi, mijn naam is Aaron Dijkstra en ik ben dit jaar voor de tweede keer actief bij de Ramenlappers. Dit jaar bij een nieuwe commissie: de RamenlapPers! Waar ik vorig jaar al vele instagram posts heb gemaakt, zal ik dit jaar mijn canva-skills verder inzetten voor de opmaak van het RamenlapPers boekje! Vorig jaar heb ik mijn master afgerond en dus sta ik dit jaar voor het laatste keer nog met een half been in het studentenleven. In mijn vrije tijd ben ik sinds 2020 vaak te vinden op de padelbaan! Daarnaast zit ik vaak op m’n kantoortje (moet ook gewerkt worden hé) en bezoek ik zo nu en dan nog het uitgaansleven in Groningen. Daag me vooral uit voor een potje beerpong op de volgende borrel!

Dag, Simme van der Weerd hier. Ik zal komend jaar mijn journalistieke kwaliteiten uiten voor de RamenlapPers door stukjes over de vereniging te schrijven. Een mooie manier voor mij om toch nog een beetje actief te blijven:) Iets over mij; ik houd mij graag bezig met muziek, sport en werk. Verder ben ik student en begin ik in februari met mijn stage. Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn journalistieke kwaliteiten of iets anders stoot me gerust aan voor een biertje op een toekomstige borrel of activiteit:) 

Ola! Mijn naam is Brecht Nieuwenhuis en aankomend jaar ben ik net als mijn lieve commissiegenootjes onderdeel van deze nieuwe commissie. Het is voor mij de eerste keer als actief lid, ook al voelt dat niet echt zo aangezien ik vorig jaar bij veel borrels en natuurlijk de padelreis van de partij was. Geen gekke keuze dus om dit jaar voor een commissie te gaan! Keuzes maken is trouwens niet mijn sterkste kant, dat verklaart misschien ook wel dat ik afgelopen jaar van de studie fysiotherapie naar de AOLB ben geswitched. Van 1 keuze heb ik absoluut geen spijt en dat is natuurlijk mijn lidmaatschap bij de Ramenlappers ;). Mocht je nog een gek verhaal, fantastische quote of gewoon een heel goed idee weten voor de komende editie, laat het dan vooral aan ons weten. 

Hi allen! Ik ben Rients Dedden, en ook ik ben voor de tweede keer actief in een commissie bij de Ramenlappers. Na het afronden van mijn Master ben ik inmiddels getransformeerd tot fulltime burger. Om toch nog een beetje te blijven hangen in het studentenleven, maak ik dit jaar deel uit van de RamenlapPers! Wij zullen jullie op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, leuke verhalen en roddels (stuur ze vooral in!!). Verder over mijzelf; houd van reizen, lekker eten en en natuurlijk ook van een potje padel (hé, wat verassend). We zien elkaar vast eens onder het genot van een biertje (of meerdere)!


RamenlapPers

Elke van der Wijk (2020) Voorzitter
Yvonne Voerknecht (2019) Secretaris
Aaron Dijkstra (2021) Vormgever
Rients Dedden (2021) Vormgever
Brecht Nieuwenhuis (2021) Redactie
Simme van der Weerd (2021) Redactie

Onze sponsoren