MerCie

MerCie

De MerCie is de nieuwste commissie van Ramenlappers! Voor het eerst dit jaar is er een commissie die zich bezighoudt met het ontwerpen van kleding en accessoires voor alle Ramenlappers. Daarnaast zullen we dit jaar brainstormen over het nieuwe logo van de vereniging. 
Onze commissie bestaat uit: Jesse, Mieke, Thalisha, Theuny, Marieke en Derya. Elke maandagavond is er tijd voor samen eten, borrelen en uiteraard vergaderen. We eten elke keer bij iemand anders, op deze manier leren we elkaar beter kennen. 
De MerCie heeft veel zin in dit jaar en wij kunnen niet wachten totdat de Ramenlappers de ontworpen kledingstukken zullen dragen!

Hallo! Mijn naam is Jesse Hielema.
Ik ben 21 jaar oud en dit jaar voorzitter van de MerCie. Ik studeer Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool in Groningen en zit nu in het tweede jaar. Ik woon inmiddels al 3 jaar in Groningen met veel plezier. In mijn vrije tijd doe ik veel met vormgeving en hou ik ervan om te sporten. Daarom was dit een gouden combinatie om bij deze commissie te gaan! Als ik mijzelf zou moeten omschrijven als een kledingstuk zal ik een paar sokken zijn. Het leven is immers veel minder leuk zonder ;).

Hee! ik ben Mieke Burger, 22 jaar en ik ben dit jaar de secretaris van de MerCie. Ik ben net begonnen aan de master Recht en Bestuur, hiervoor heb ik de bachelor Juridische Bestuurskunde gedaan en ik woon inmiddels ongeveer drie jaar in Groningen. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en padel leek mij een leuke sport. Ik heb daarom begin dit jaar besloten om actief te worden bij de Ramenlappers, wat uiteindelijk een erg goede keuze is geweest. Het kledingstuk wat het beste bij mij past, is een bodywarmer! De bodywarmer is warm en beschermend. Ik heb het erg naar mijn zin bij de vereniging en de MerCie en ik kijken uit naar alle activiteiten en borrels die nog gepland staan dit jaar!

De penningmeesterstaken zal ik, Thalisha Broers, dit jaar op me nemen. Ik ga ondertussen al eventjes mee in het studentenleven, dus genoeg ervaring met verschillende dingen. Mijn bachelor heb ik in Enschede gedaan, maar voor een complete omwisseling van vakgebied ben ik vorig jaar (2021) terug naar Groningen gekomen voor de (pre)master Geestelijke verzorging. Met nog geen 5 minuten op de padelbaan te hebben gestaan, heb ik me ingeschreven bij de Ramenlappers en rolde ik wederom in het actieve leden leven. Vele mooie herinneringen zijn gemaakt en hopelijk komen er nog vele bij komend jaar. Het kledingstuk of accessoires waarmee ik mezelf zou vergelijken, is de sjaal. Mocht je nieuwsgierig zijn waarom, spreek me dan vooral aan :)

Hey! Ik ben Theuny Reiker, ik ben 21 jaar en woon nu twee jaar in Groningen. Ik zit nu in mijn derde jaar van verpleegkunde. Dit wordt mijn tweede jaar bij de Ramenlappers. Vorig jaar heb ik in de activiteiten commissie gezeten. En dit jaar bij de MerCie. Ik heb erg veel zin om dit jaar te beginnen met de nieuwe kledinglijn. Vooral de Ramenlappers sportsokken. Als ik een kledingstuk zou zijn zou ik kiezen voor de Ramenlappers pet, tegen alle zonnestralen.

Mijn naam is Derya van der Weit, 22 jaar, en ik ben één van de ontwerpers van de MerCie. Ik studeer Geneeskunde en begin in juli 2023 met mijn coschappen. Naast mijn studie sport ik graag en ik was op zoek naar een nieuwe sport. Padel leek mij erg leuk en zo ben ik terechtgekomen bij de Ramenlappers. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn, dus de MerCie was daarvoor de ideale commissie. De eerste vergaderingen zitten er alweer op en er wordt al hard gewerkt aan een nieuwe kledinglijn. Mijzelf zie ik als een rokje, omdat ik hou van zomers weer. Ik kijk er dan ook naar uit om van het zomer mijn biertje te openen met de enige echte Ramenlappers bieropener.

Heyhoi, mijn naam is Marieke Oosterhoff. Ik ben 21 jaar oud en ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding ergotherapie aan de Hanze Hogeschool. Ik woon nu bijna een jaar in Groningen. Dit jaar ben ik ontwerper bij de MerCie. Ik kijk er ontzettend naar uit om veel leuke kledingstukken te ontwerpen voor de Ramenlappers. Als ik mijzelf zou moeten omschrijven als een kledingstuk zou ik een hoodie zijn. Lekker warm, comfortabel en gezellig.

Commissiefoto MerCie
MerCie '22-'23

MerCie

Jesse Hielema (2022) Voorzitter
Mieke Burger (2022) Secretaris
Thalisha Broers (2021) Penningmeester
Theuny Reiker (2021) PR
Marieke Oosterhoff (2022) Ontwerp
Derya van der Weit (2022) Ontwerp

Onze sponsoren